10-11 червня 2016 року в м.Києві відбулася Перша Східно-Європейська Школа радіології (East European Radiology School, EERS), що стала унікальним майданчиком для об’єднання медичної громадськості країн, які виступають за активне впровадження європейських стандартів, зокрема в методах діагностики. Науково-практичний форум з широкою міжнародною участю пройшов за підтримки Асоціації радіологів України, Національної академії медичних наук України, Національної академії післядипломної освіти ім. П. Л. Шупiка та Міністерства охорони здоров’я України. У фокусі уваги делегатів було застосування комп’ютерної томографії в диференціальнiй діагностицi різних патологій внутрішніх органів, а також травматичних ушкоджень.

Однією з головних особливостей даної науково-практичної конференції з міжнародною участю стали широкий склад викладачів з Європи (Італія, Польща, Сербія, Туреччина, Угорщина, Україна), формат інтерактивного спілкування спікерів з учасниками з розбором практичних випадків, а також прекрасна європейська організація самого науково-навчального заходу.

East European Radiology School 2016 (EERS) — це сучасна незалежна платформа для поглибленого навчання, спілкування, обміну передовим досвідом та підвищення рівня професіоналізму фахівців з радіології з України, країн Східної Європи і СНД за участю провідних клінічних опініон-лідерів з країн Європи і світу. EERS став найяскравішою подією радіології України і обіцяє бути такою і в майбутньому.

З оглядом Школи можна ознайомитися на ресурсі http://health-ua.com/article/6773-vostochnoevropejskaya-shkola-radiologii-fokus-na-kompyuternuyu-tomografiyu

Categories:

Tags:

UA